Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Onderhoud en reparatie

  Om uw Land Rover in topconditie te houden is onderhoud een vereiste. Maar ook reparatie kan zomaar voorkomen als u schade aan uw auto heeft.  Het goed onderhouden van uw Jaguar zorgt ervoor dat u eventuele reparaties kunt voorkomen. Geeft uw Land Rover problemen en moet de auto toch gerepareerd worden? Kom dan naar Romijn Den Haag. 

  Lees meer
 • Bandenhotel

  Om te genieten van een optimaal comfort is het tijdig verwisselen van uw seizoen banden heel belangrijk. Zo verbruikt u in de zomer minder brandstof met zomerbanden en bent u in de winter veel veiliger op de weg met winterbanden. Romijn Den Haag adviseert u dan ook altijd om naast zomerbanden ook een set winterbanden aan te schaffen. Het enige nadeel, u heeft een set banden over die ergens opgeslagen moeten worden. Wij bieden dé oplossing. Namelijk het bandenhotel van Romijn. 

  Lees meer
 • Haal- en breng service

  Is uw Land Rover aan een onderhoudsbeurt toe of moet uw auto voor reparatie naar de garage, maar heeft u eigenlijk geen tijd om uw auto te brengen? Kunt u bijvoorbeeld geen vrij krijgen op uw werk of heeft u nog een andere belangrijke afspraak? Maak dan gebruik van de haal- en breng service van Romijn Den Haag. Wij halen uw auto op en brengen hem nadat hij in de garage is geweest weer bij u terug. Wat wilt u nog meer? 

  Lees meer
 • Fabrieksupdates

  Het bijhouden van technische updates is belangrijk om de kwaliteit en comfort van uw Land Rover te behouden. Bij Romijn Den Haag zorgen we er dan ook voor dat uw Land Rover voorzien is van de laatste fabrieksupdates. 

  Lees meer
 • Vervangend vervoer

  Heeft u onverwacht schade opgelopen aan uw Land Rover? Of moet uw auto voor een onderhoudsbeurt de garage in? Dan staat uw Land Rover een tijdje bij de garage. Wilt u toch mobiel zijn? Dan regelen wij een vervangend vervoersmiddel voor u. U kunt bij Romijn namelijk een auto huren als uw Land Rover bij ons in de garage staat. 

  Lees meer
 • Onze off-road service

  Houdt u van stoere auto’s en van avontuur? Dan is Land Rover het ultieme merk voor u. Land Rover is namelijk een stoer en robuust merk met verschillende modellen auto’s. Haalt u niet genoeg uitdaging door met deze auto over de weg te rijden? Ga dan eens off-road. U leest het goed, met de Land Rover kunt u off-road tripjes maken. Maak vooraf dan wel gebruik van onze off-road service om te voorkomen dat uw auto beschadigingen op loopt.

  Lees meer
 • Diplomatic and Tax Free Sales

  Employees from the various Embassies and International organizations located in Den Haag benefit from very competitive rates on the various new models from the Land Rover brand, including the All-new Range Rover Evoque, the All-new MHEV and PHEV models from the Range Rover Sport and Range Rover and the iconic Discovery.

  Lees meer
 • Rechtstreeks verzekeren

  Zodra u de weg op gaat is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Land Rover Insurance biedt tal van hoogwaardige verzekeringsproducten aan. Bij Romijn Den Haag kunt u zich ook direct verzekeren. Op deze manier weet u zeker dat u goed verzekerd bent en geniet u van meer gemak. Zo gaat u aan boord van uw Land Rover altijd met een gerust hart de baan op. 

  Lees meer